Termokol 2025/15 - Tutkal
Termokol 2025/15

Piyasada TERMOKOL markası altında iyi bilinen mitol'ün sıcakta eriyen yapıştırıcıları, EVA, SBS ve SIS kopolimerlerine dayanan çok çeşitli yüksek kaliteli sıcak eriyikleri kapsar.

Termokol 2025/15Piyasada TERMOKOL markası altında iyi bilinen mitol'ün sıcakta eriyen yapıştırıcıları, EVA, SBS ve SIS kopolimerlerine dayanan çok çeşitli yüksek kaliteli sıcak eriyikleri kapsar.

Diğer yapıştırıcıların aksine, sıcakta eriyen yapıştırıcılar oda sıcaklığında katı haldedir. Erimiş (sıvı) formda uygulanırlar, bu nedenle kullanımdan önce çalışma sıcaklığına (120 ° C – 200 ° C) ısıtılmaları gerekir.

Farklı malzemelere iyi yapışma, esnek ve sıcaklığa dayanıklı bağlantı ve yüksek üretim kapasitelerine izin veren kısa ayar süreleri ile ayırt edilirler.

Uzun raf ömrü ve düşük sıcaklıklarda donmamaları nedeniyle taşıma ve depolama avantajlarına sahiptirler.
Çok çeşitli viskozite, açılma ve ayar süreleri ve çeşitli malzemelere özel yapışma özelliklerinde geniş bir ürün yelpazesi mevcuttur.

Bu ürün yelpazesinde MİTOL ayrıca basınca duyarlı yapıştırıcılar (PSA) sunar. Belirli bir karakteristikleri vardır - yapışkan film kalıcı olarak yapışkan kalır.
Termokol 2025/15
Termokol 2025/15
Termokol 2025/15
Termokol 2025/15
Uzman Ekibimiz İle Profesyonel Çözümler
Uzman Ekibimiz ile Profesyonel Çözümler Gelişen teknolojimiz ile yenilikçi alanında uzman profesyonel ekimiz ile kaliteli ürün, kaliteli hizmet anlayışıyla tüketicilerimize kaliteli satış personelimizle sizlerin yanındayız.
Birikim ve Deneyim 12 yılBirikim ve Deneyim
Stok Ürün 250 bin m²Stok Ürün
Çeşit Ürün 250 +Çeşit Ürün
Müşteri Memnuniyeti 100 %Müşteri Memnuniyeti
Akdem Orman Ürünleri İç ve Dış Tic. San. Ltd. Şti. Akdem Orman Ürünleri İç ve Dış Tic. San. Ltd. Şti. Akdem Orman Ürünleri İç ve Dış Tic. San. Ltd. Şti. Akdem Orman Ürünleri İç ve Dış Tic. San. Ltd. Şti. Akdem Orman Ürünleri İç ve Dış Tic. San. Ltd. Şti. Akdem Orman Ürünleri İç ve Dış Tic. San. Ltd. Şti. Akdem Orman Ürünleri İç ve Dış Tic. San. Ltd. Şti. Akdem Orman Ürünleri İç ve Dış Tic. San. Ltd. Şti. Akdem Orman Ürünleri İç ve Dış Tic. San. Ltd. Şti. Akdem Orman Ürünleri İç ve Dış Tic. San. Ltd. Şti. Akdem Orman Ürünleri İç ve Dış Tic. San. Ltd. Şti. Akdem Orman Ürünleri İç ve Dış Tic. San. Ltd. Şti. Akdem Orman Ürünleri İç ve Dış Tic. San. Ltd. Şti. Akdem Orman Ürünleri İç ve Dış Tic. San. Ltd. Şti. Akdem Orman Ürünleri İç ve Dış Tic. San. Ltd. Şti. Akdem Orman Ürünleri İç ve Dış Tic. San. Ltd. Şti. Akdem Orman Ürünleri İç ve Dış Tic. San. Ltd. Şti. Akdem Orman Ürünleri İç ve Dış Tic. San. Ltd. Şti. Akdem Orman Ürünleri İç ve Dış Tic. San. Ltd. Şti. Akdem Orman Ürünleri İç ve Dış Tic. San. Ltd. Şti.